Werkwijze individuele wandelcoaching voor particulieren:

Wandelcoaching

De eerste stap en dan?

We starten met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken je hulpvraag. Het kennismakingsgesprek gaat via telefoon of videobellen en is gratis. Is er een klik en besluiten we samen verder te gaan dan spreken we de eerste wandelcoachsessie af. De duur bepaal je zelf. Een wandelcoach sessie van 3 uur kan al voldoende zijn om weer zelf verder te gaan.

Er zijn ook hulpvragen die meerdere sessies nodig hebben. In de praktijk blijkt dan dat 3 a 4 wandelcoachsessies van  1,5 uur voldoende is. Het traject is dus echt op maat gemaakt voor jou.

Na de wandelcoaching neem ik na 2 weken contact met je op om te bespreken hoe het met je gaat. Dit is ook een gratis gesprek.

Particulier tarief

Individuele coaching vanaf 18 jaar en ouder

Een coachsessie van een 1,5 uur kost €85,-. Deze prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Vraag naar de mogelijkheden als je geen vervoer hebt. Is het natuurgebied max 15 minuten (met de auto) verwijdert van mijn woonplaats dan zijn er geen extra vervoerskosten. Daarbuiten reken ik €0,25 per km.

Werkgevers vergoeden coaching regelmatig vanuit arbeidsvoorwaarden, loopbaan- of opleidingsbudget. Het is vaak lonend te informeren naar de mogelijkheden van dergelijke vergoedingen.

Locaties en tijdig wijzigen van een afspraak:
Ik stel het op prijs als je tenminste 24 uur van te voren af meldt, indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen.

In principe kan een outdoor-afspraak onder alle weersomstandigheden doorgaan, elk seizoen heeft z’n charme en is geschikt voor een wandeling. Bij extreem slecht weer zullen we een andere afspraak moeten maken.

Kledingadvies: Kleed je naar de weersomstandigheden en doe lekker stevige schoenen aan. Een lange broek en lange mouwen zijn altijd het beste in de natuur. Om vervelende beestjes zoveel mogelijk van je af te houden.

De wandelingen vinden plaats vanaf een bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer of een restaurant in de buurt van de natuur in jou regio.

Zakelijk tarief:

  • Individuele coaching voor u oudere werknemer.
  • Teambuilding in de natuur dmv een workshop van 3 uur ontwikkel ik op maat naar u wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

De kosten voor coaching zijn voor ondernemers als bedrijfskosten (volledig) aftrekbaar van de belasting.

Wil je graag meer informatie of aanmelden? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@expeditie-jij.nl